Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/afrit-heist-op-a11-beter-aangeduid-en-veiliger-voor-fietsers
04/06/2018
Algemeen

verkeersbord afritIn gevolge wegwerkzaamheden wordt vanaf maandag 4 juni tot vrijdag 8 juni 2018 in de Heistlaan de afslagstrook naar Zeebrugge/A11 afgesloten voor alle verkeer.   Er wordt namelijk tussen het fietspad en rijbaan een verhoogde afscherming geplaatst ter beveiliging van de fietsers en om te verhinderen dat (vracht)wagens op die plaats nog gevaarlijke keerbewegingen kunnen maken. Er is een omleiding naar de oprit van de A11 ter hoogte van de Natiënlaan (N49) voorzien.

Prijzige signalisatie naar Heist

Op vraag van het college van burgemeester en schepenen zal binnenkort ook op het tweede bord langs de A11 de afrit naar deelgemeente Heist expliciet vermeld worden. Het consortium Via Brugge rekent in het kader van het Design-Build-Finance & Maintenance-contract voor de demontage van het bord, het vervangen van de volledige signface in het atelier en montage wel een niet onaardige kostprijs van 31.796 euro ten laste van de gemeente aan.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
afrit A11
veiliger voor fietsers

%d bloggers liken dit: