Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/curb-cafes-op-10-maart-in-jeugdclub-%E2%80%99t-verzet
09/03/2018

CURB, het artistiek project van Jeugdclub ’t Verzet, houdt elke tweede zaterdag van de maand een CURB Café. Je kan er telkens iets nieuws beleven, samen iets maken, een techniek aanleren, of eens samen op stap gaan. CURB café garandeert een 100% verse, organische en geweldige creativiteit. Op het menu voor deze maand: Handletteren op zaterdag 10 maart 2018 van 14 tot 17 uur.

Handletteren of moderne kalligrafie is helemaal hot. Je hebt ze vast al gezien die mooie handgeletterde quotes op kaartjes, houten panelen of labels. Wil je van nul beginnen? Of heb je al wat geprobeerd, maar kun je wel wat nuttige tips en tricks gebruiken? Kom dan zeker nu zaterdag af voor een gezellige, creatieve middag in ’t café van jeugdclub ’t Verzet. Voor een kleine bijdrage van € 4 ga je naar huis met een originele postkaart. Inschrijven kan via het Facebookevent of stuur een mailtje naar curb@jeugdclubtverzet.be.

Met dit atelier handletteren is het startschot gelost van de CURB cafés, een reeks creatieve middagen telkens de tweede zaterdag van de maand. Op zaterdag 7 april krijg je de kans om voor € 35 je eigen Authentic White Vans te personaliseren met textielstiften en spuitbussen. Dit atelier is vrijwel steeds uitverkocht, dus wees snel en schrijf je in voor 23 maart!

Zaterdag 12 mei organiseert CURB café een atelier Bike Repair. Een platte band, een kapot fietslicht, kleine defectjes aan je fiets leer je zelf herstellen. In juni ga je aan de slag met oude meubels en decoratie. In dit atelier Furniture Upcycling geef je oude meubels een nieuwe look. Zaterdag 14 juli is het in Brugge te doen. Met CURB kan je een bezoekje brengen aan Liquid City, deel van de Triënale in Brugge. Afspraak om 13.30 uur in Jeugdclub ’t Verzet.

Praktische informatie:

 

www.jeugdclubtverzet.bewww.facebook.com/tverzet

Tel: 050 69 13 20 – GSM:  0498 475 455 – email: jeugdclub.tverzet@telenet.be

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
%d bloggers liken dit: