Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/de-kreuners-skadillacs-navarone-en-dewolff-present-op-kneistival-2018
21/03/2018
Algemeen

De KreunersDe eerste namen voor Kneistival zijn bekend. Op dinsdag 17 juli 2018 om 20 uur hebben The Skadillacs de eer om het gratis rock- en popfestival te openen. Om 21 uur zorgen De Kreuners voor een daverende afsluiter van de 1ste Kneistivalavond. Op vrijdag 20 juli 2018 staan de Nederlandse groepen Navarone en op zondag 22 juli 2018 DeWolff in de put van Heist.   

The Skadillacs

Als het aan deze 8 energieke muzikanten ligt, begint Kneistival dit jaar vanaf minuut één met een vet feestje. Ska is een muziekgenre dat staat voor opgewekte dansmuziek en met nummers van Madness en The Beat in hun setlist zal dit ongetwijfeld keihard kloppen. Deze gasten hebben een ijzersterke live reputatie en wisselen moderne en klassieke songs af in hun stomende set. 80’s rocksteady!

De Kreuners

Walter Grootaers, Eric Melaerts, Jan Van Eyken, Ben Crabbé en Axl Peleman zijn helemaal terug en klinken beter dan ooit! De mannen Scadillacsspraken een tijd terug af in het repetitiekot en het was er op gebied van muziek en sfeer meteen boenk op! Een logisch gevolg dat ze op Kneistival luidkeels ‘Ik wil je’, ‘Zij heeft stijl’, ‘Zo Jong’ komen brullen.

Navarone

Het kruispunt van grunge, alternatieve rock en soulvolle seventiesrock heet Navarone! De Nederlandse band is ijzersterk bezig en zorgt deze zomer in België exclusief op Kneistival voor een stevige gitaarwind. Het is één van Europa’s meest belovende rock bands en stonden reeds op Sziget, Reeperbahn, Paaspop en heel wat andere festivals. Bovendien speelden ze als support voor Uriah Heep en Golden Earring. Een hotshot om te ontdekken!

DeWolff

Het 3-koppige rock ’n rollmonster uit Nederland is bekend voor hun onuitputtelijke energie en hun besmettelijk enthousiasme. Deze waanzinnige muzikanten spelen elke keer alsof het hun laatste show is en zijn met Kneistival helemaal niet aan hun proefstuk toe. DeWolff Navaroneveroverde Pinkpop, Lowlands, Montreux Jazz en stonden als support van oa. The Black Keys en Deep Purple. Hun zevende album is ondertussen uit en het wordt zonder twijfel genieten van de eerste tot de laatste noot.

Voor alle info: www.kneistival.be

DeWolff

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Kneistival
de Kreuners
Skadillacs
Navarone
DeWolff

%d bloggers liken dit: