Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/feest-door-de-gelaarsde-kip
01/06/2018

Op zaterdag 2 juni 2018 om 20 uur en zondag 3 juni 2018 om 14.30 uur staat het jong geweld van De Gelaarsde Kp voor de 10de keer op de planken van het CC Scharpoord. Theatergroep De Gelaarsde Kip is één van de jongerengezelschappen die logistiek en financieel opgevolgd worden door het Cultuurcentrum Knokke-Heist. Ook dit jaar brengen de jongeren weer een ontroerend toneelstuk vol humoristische kwinkslagen.

Zoals ieder jaar viert de familie De Vos kerstavond samen in het huis van Mathieu en Mia. En zoals ieder jaar loopt er ook deze kerstavond het een en ander grondig mis. Gelukkig is er oma Yvette die voor alles een oplossing weet. Zin om een heerlijk kerstavondje door te brengen met heerlijk geurende kalkoen en zeemzoeterige kerstliederen? Aarzel dan niet om je tickets te bestellen voor dit sfeervol toneelstuk met Knokke-Heistse talenten.

Mogen wij ook vragen om een cadeautje van een drietal euro mee te brengen indien u komt kijken? Want zeg nu zelf: Wat is kerstavond zonder cadeautjes…

Tickets: € 9 – € 6 Uitpas, BILL, -12 jaar, groepen+ 10 personen

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
%d bloggers liken dit: