Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/gouden-juwelijksjubileum-voor-jean-pierre-demeyere-en-erna-devoldere
06/06/2018
Algemeen

Familie Demeyere-DevoldereOp zaterdag 19 mei 2018 vierden Jean-Pierre Demeyere en Erna Devoldere hun gouden huwelijksjubileum in de Vierbote. Jean-Pierre en Erna stapten op 18 mei 1968 in het huwelijksbootje in Ramskapelle. Schepen Anthony Wittesaele en Kathleen van der Hooft feliciteerden het koppel in naam van het gemeentebestuur.  Het paar heeft 1 kind, 3 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Veronique is kapster in het WZC Lindenhove en is gehuwd met Stefaan Beuselinck. Het koppel heeft 3 kinderen: Glenn (heeft 1 kind: Jaden), Shari en Daymi.

Jean-Pierre en Erna spelen beiden petanque, koersbal en fietsen graag. Om de 14 dagen helpt Erna als vrijwilligster mee in de Ravelingen bij de koffie -en Lotto namiddag van S+. Jean-Pierre was vroeger voorzitter van S+.

Levensloop van Jean-Pierre

Jean-Pierre is geboren op 31 januari 1948. Hij komt uit een gezin van 2 kinderen. Zijn vader was schilder bij de NMBS en het gezin woonde in Brugge. Jean-Pierre bracht er zijn jeugd door en liep er school. Na zijn schoolperiode werkte hij bij een firma in elektriciteit. Vervolgens ging Jean-Pierre werken bij de RTT gedurende 9 jaar. Daarna deed Jean-Pierre internationaal vervoer maar heeft dit moeten stoppen wegens gezondheidsredenen.

Levensloop van Erna

Erna is geboren op 16 november 1948. Ze komt uit een gezin van 11 kinderen. Haar vader was arbeider. Het gezin woonde in Ramskapelle. Erna bracht er haar jeugd door en liep er school. Na haar schoolperiode heeft ze een tijd in het ziekenhuis van Knokke gewerkt. Daarna werd ze verkoopster in diverse winkels.

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
gouden huwelijksjubileum
Demeyere en Devoldere

%d bloggers liken dit: