Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/kneistival-met-de-ketnetband-portland-faces-on-tv-en-coasts
18/07/2018
Algemeen

KetnetbandOp woensdag 18 juli 2018 om 14.30 uur kan jong en oud genieten van de Ketnetband op het Heldenplein. Vanaf 20 uur is het de beurt aan Portland en Faces on TV.  De Engelse band Coasts die momenteel de wereld rondtoert, sluit om 22.30 uur deze woensdageditie af met catchy popsongs.

De Ketnetband

De kidsnamiddag op woensdag is in razend tempo uitgegroeid tot een vaste waarde op Kneistival. De Ketnetband duidelijk ook want voor de vierde keer op rij zijn ze van de partij! Met een wervelende nieuwe show zorgen de wrappers voor een swingend en knotsgek concert. Jong en minder jong, iedereen welkom om mee te dansen en te springen, het wordt gigantisch cool!

Portland

“Een warm dekentje melancholische pop”, vond de jury van Studio Brussel. Net daarom won Portland De Nieuwe Lichting 2018. Portland is een meerstemmige Belgische indie dreampop band die graag flirt met elektrische sounds. Hun tijdloze en melancholische songs worden overgoten met de wondermooie vocals van Jente Pironet en Sarah Pepels.

PortlandFaces on TV

Jasper Maekelberg heeft het meest geanticipeerde Belgische debuut van 2018 gemaakt. De Gentenaar maakte de jongste jaren naam als producer/mixer van generatiegenoten als Bazart, Douglas Firs, Soldier’s Heart, Tsar B en Warhola. Hij is daarnaast toerend lid van Warhaus en speelde onder meer bij Amongster en Yuko. En dat is slechts een greep uit zijn agenda. Tussen al die bedrijven door liet Maekelberg zijn eigen band langzaam wassen. Bij Faces On TV is hij voorman, zanger, gitarist en producer. De baas dus. De groep moet naar eigen zeggen iets anders worden dan wat hij al gedaan heeft. ‘Het zal zoveel mogelijk mij zijn.’ En het moet zolang mogelijk meegaan. ‘Ik mik op tijdloos. Of het raak is, weet je pas jaren later.’ Zijn start heeft hij alvast niet gemist. Na Pukkelpop en Rock Werchter zijn Faces On TV dit jaar te gast in Knokke-Heist!

Coasts

Het aanstormende talent van het popfenomeen Coasts uit het Verenigd Koninkrijk landt dit jaar op Kneistival! Na waanzinnige shows op Coachella, Faces on TVGlastonbury, Lollapalooza en Werchter houden ze dit jaar tijdens hun wereldtoernee even halt in Knokke-Heist. De band brengt betoverende popsongs vol catchy melodieën. In hun wereldhit “Oceans” zingen ze ‘We fell in love right by the ocean”, en dat is wat er straks op het Heldenplein zeker zal gebeuren.

Coasts

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Ketnetband
Portland
Faces on TV
Coasts

%d bloggers liken dit: