Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/spoor-5-met-les-bandits-de-belleville-en-et-encore
08/03/2018

les bandits de bellevilleGa voor de laatste keer dit seizoen het perron op van Spoor 5 op 10 maart 2018 vanaf 20 uur in Jeugdclub ‘t Verzet. Ontspan in een vintage wagon vol sfeer en comfort. Laat je verrassen door de muziek van de trending bands in België, Nederland en onze eigen polders. Proef de nieuwste pils van Brouwerij Henricus genaamd PINTT en lik je vingers af met lekker eten van ons foodkraam. Deze laatste editie staat in het teken van folkmuziek met Et Encore en Les Bandits de Belleville

Les Bandits De Belleville

Les Bandits De Belleville is een gepassioneerd kwintet dat gipsy muziek in al zijn vormen aan bod laat komen. Ze brengen een uiteenlopend repertoire van eigen werk en standards, een mengeling van gezongen nummers in verschillende talen, aangevuld met enkele instrumentale stukken. Je mag je verwachten aan pompende tempi, zwoele melodieën, swingende tokkellijnen, sexy grooves, virtuoze solo’s en vooral veel sfeer! Hun stevige livereputatie deden ze reeds alle eer aan op onder andere Brussel Jazz Marathon (grote markt van Brussel), Sfinks Mundial, Honky Tonk Jazz club, Dranouter Festival, Labadoux, Copacabana, etc. Hun nummer ‘Ya No Bailo’ werd opgepikt door radio 1 en was verschillende malen te horen in 2015. De bandieten zijn Margot De Ridder op zang, Florian De Schepper en Jonas De Meester op manouchegitaar, Pablo Golder op diatonische accordeon en Jelle Van Cleemputte op contrabas.

Et Encore

Et Encore startte in 1995 met een repertoire van Ierse en populaire nummers waarmee ze zich meteen profileerden als een ambiancegroep. Kort daarna evolueerde de groep naar een indie (folk)popband met een eigen karakter. Et Encore speelt eigen nummers en brengt een leuke en dansbare set voor een ruim publiek. De band houdt van variatie en geeft graag een eigenzinnige en originele toets aan haar muziek. Ze zijn in de eerste plaats een live groep die jong en oud (re)animeert!

et encore

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
Spoor 5
Les Bandits De Belleville
et encore

%d bloggers liken dit: