Lees a.u.b. het volledig artikel: http://www.knokke-heist.be/nieuws/vuurwerkfestival-vanaf-17-augustus
10/08/2018

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist vindt van 17 tot 25 augustus 2018 opnieuw plaats op het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist. Vuurwerkmakers uit 4 verschillende landen vechten een nachtelijk duel uit waarbij gigantische vuurwerkpijlen tegen een waanzinnig tempo de lucht worden in gevuurd. De vuurwerkshow is volledig gesynchroniseerd op een speciaal ontworpen muziekstuk. Het is een fantastische musical die op een originele manier jong en oud overweldigt.

Op 17 augustus bijt Fantasias uit Frankrijk de spits af, op 19 augustus gevolgd door Makalu Fireworks uit Tsjechië. Op 21 augustus en 23 augustus is het respectievelijk de beurt aan Panzera Fireworks uit Italië en Surex Fireworks uit Polen om het Knokke-Heistse firmament te kleuren. Op de slotavond op 25 augustus sluit het Belgische HC Pyrotechnics het festival traditioneel af.

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist behoort ongetwijfeld tot de absolute wereldtop. Sinds 1970 wordt op het strand van de badstad een pyrotechnisch spektakel gebracht door landen van over heel de wereld. Zonder enige moeite schaart Knokke-Heist zich dan ook naast Cannes, Montreal, Monte Carlo en Hannover.

 

 

Nieuwsbrief
Pers
Niet interessant voor de pers
%d bloggers liken dit: