Lees a.u.b. het volledig artikel: https://www.elle.be/nl/223229-roze-cocktail.html
Vijf superlekkere en Instagrammable cocktails in millennial pink
We confess, stiekem vinden we gewoonweg alles net een beetje leuker wanneer het gedoopt is in millennial pink.

Daarom gingen we op zoek naar de lekkerste cocktails in een Barbie-kleurtje, ideaal voor een Girls’ Night In. Nog een fancy pyjama en een girlie serie of film om te bingewatchen en je hebt gegarandeerd een gezellige pyjama party!

Bottoms up!

roze_cocktail_cotton_candy_V


Plaats een toefje suikerspin in een glas. Giet er een scheutje St.Germain bij en vul aan met champagne. ( via laurenconrad.com)
Lees meer

roze_cocktail_pink_elephant_V


Giet het shotje vodka en het limoensap in een glas. Vul bij met de roze limonade en versier met een schijfje limoen. (via thehedgecombers.com)
Lees meer

roze_cocktail_charleston_pink_lady_V


Giet alle ingrediënten in een cocktail shaker. Schud grondig en schenk de cocktail in twee glazen. (via returntosundaysupper.com)
Lees meer

roze_cocktail_pink_seniorita_V


Vul een cocktailshaker met ijsblokjes, giet er de tequila, het grapefruitsap en de suikersiroop bij. Schud goed en schenk de cocktail in gekoelde glazen gevuld met ijsblokjes. Giet een scheutje cranberrysap in elk glas. Versier de glazen met verse munt. (via supermancooks.com)
Lees meer

roze_cocktail_pomegranate_margarita_V


Vul een cocktail shaker met de tequila, het bloedsinaasappelsap, de kokosroom en het limoensap. Goed schudden tot het helemaal gekoeld is. Giet de cocktail in een glas gevuld met ijsblokjes en versier met schijfjes bloedsinaasappel en limoen. (via freutcake.com)
Lees meer

Door het bezoek aan deze site, aanvaardt u het gebruik van cookies

%d bloggers liken dit: