Lees a.u.b. het volledig artikel: https://www.uitinvlaanderen.be/wedstrijd/win-2-familietickets-4-pers-voor-jacques-brel

Moederdag

13 mei is moederdag, en voor wie nog geen cadeau in gedachten had is dit een leuke tip: neem moeder en de hele familie gewoon mee naar Je m’appelle Jacques Brel – een indrukwekkende muzikale hommage aan de grootste chansonnier uit onze vaderlandse geschiedenis.

Brel

Op 9 oktober 1978 overleed de ‘Franstalige Vlaming’ Jacques Brel aan de gevolgen van longkanker. Veertig jaar na zijn dood brengt gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens gepast hulde aan de legendarische en uiterst begenadigde chansonnier, componist en tekstschrijver. Ondersteund door zijn eigen muzikanten, het Brussels Philharmonic Orchestra en prachtig authentiek beeldmateriaal baant Jordens zich een weg door het rijke oeuvre van Brel en reconstrueert hij op onnavolgbare wijze diens bewogen levensverhaal.

Brussels Philharmonic Orchestra

Met het Brussels Philharmonic Orchestra krijgt Jordens een groot symfonisch orkest achter zich, onder de muzikale leiding van chef-dirigent David Navarro Turres. Unieke foto- en videobeelden gunnen het publiek letterlijk een blik op de wereld van Brel.

Win!

UitinVlaanderen.be geeft 2 familietickets (telkens goed voor 4 personen) weg voor de voorstelling van zondag 13 mei in Vorst Nationaal, BrusselDeelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 2 mei, winnaars krijgen een mailtje op donderdag 3 mei.

Wedstrijd Jacques Brel
%d bloggers liken dit: