Lees a.u.b. het volledig artikel: https://www.uitinvlaanderen.be/wedstrijd/win-3-exemplaren-van-jamila-channoufs-sandwichkinderen

Meet Jamila Channouf

Kent u deze dame al? ‘Met haar spitse ideeën, daadkracht en grote mond is ze aan het uitgroeien tot een leading lady van de superdiverse samenleving’, schreef de krant De Morgen onlangs over Jamila Channouf. Spitse ideeën, daadkracht en een grote mond: die desem zit ook in haar debuut als schrijfster.

Borgerhout

Sandwichkinderen vertrekt van haar jeugd in Borgerhout. Het zijn de jaren waarin haar moeder de Zeeman op de Turnhoutsebaan ontdekt, haar vader koning Boudewijn adoreert, zijzelf de oude mevrouw Mortelmans – slecht te been en na vele sloefen Bastos kort van adem – begeleidt naar het verkiezingslokaal (‘Jamila, ik heb voor het Vlaams Blok gestemd. Het wordt tijd dat we weer baas worden over ons eigen land’) en de genaamde Sabrina een tophit scoort met ‘Boys, boys, boys’.

Humor

Een verhaal over halal en haramMcDonald’s-sletten en seuten en daten met Marokkaanse en Belgische mannen. Maar bovenal een doorleefd en kleurrijk relaas met veel humor en engagement.

Win!

UiTinVlaanderen.be heeft 3 exemplaren van dit boek te geef – hoera! Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 25 april, winnaars krijgen de boeken kort daarna thuisgestuurd.

Wedstrijd Jamila Channouf
%d bloggers liken dit: