Lees a.u.b. het volledig artikel: https://www.uitinvlaanderen.be/wedstrijd/win-3-exemplaren-van-mythische-fietstochten-de-wereld

Fiets!

Fris in de kop is de helft van de koers! Maar om deze mythische fietstrails aan te vatten moet je wel héél fris in de kop zitten. Hoewel… Fietsen kan voor iedereen, op alle momenten en in alle landen.

Lonely by bike

Lonely Planet inspireert fietsers met 200 routes in alle continenten van de wereld. Familievriendelijke uitstapjes, stedelijke trips en mythische avonturen op ongekende wegen. Allemaal illustreren ze hoe fietsen een ideale manier is om plaatsen, mensen en hun cultuur te ontdekken. Je kan direct vanuit je voordeur een mythisch fietsavontuur beleven en voor de koffie terug thuis zijn. Of je kan de wielen van avonturier Alastair Humphreys volgen en de wereld rondfietsen.

Win!

UiTinVlaanderen.be heeft 3 exemplaren van dit boek te geef – schud je bene maar al los! Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met woensdag 25 april, winnaars krijgen de boeken kort daarna thuisgestuurd.

Wedstrijd mythische fietsroutes
%d bloggers liken dit: