Lekker

Overzicht van recente lekkere berichten.

  • Gegrilde merguez met zuiderse salsa van Sandra Bekkari
    Deze keer treedt Sandra Bekkari uit haar comfortzone. Ze gaat aan de slag met een instant wegwerpbarbecue en kookt een lekker en eenvoudig gerechtje: gegrilde mergeuz met een zuiderse salsa. Ideaal voor een picknick met vrienden. Tip: yoghonaise verkrijg je door de helft mayonaise en de helft volle yoghurt met ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-18By VTM Koken redactie
    3 dagen ago
  • Koken op vuur: pizzabrood met chorizo en paprika
    Zomer én vakantie, dus steken we het vuur aan en koken op een kampvuurtje. Deze keer maken we een lekker en krokant pizza brood. Heerlijk eenvoudig! ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    4 dagen ago
  • Koken op vuur: hotdogs op een stokje met mosterdmayo en chiliketchup
    Zomer én vakantie, dus steken we het vuur aan en koken op een kampvuurtje. Deze keer maken we iets eenvoudig, maar lekker: hotdogs op een stokje met mosterdsaus en chiliketchup. Perfect om te delen met vrienden en familie rond het vuur. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    4 dagen ago
  • Koken op het vuur: crumble van appel en rood fruit
    Zomer én vakantie, dus steken we het vuur aan en koken op een kampvuurtje. Deze keer maken we een crumble op het vuur, meerbepaald een crumble van appel en rood fruit. Afwerken doen we met yoghurt, noten en wat munt. Succes verzekerd! ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    4 dagen ago
  • Koken op vuur: Croque Hawaï brood
    Zomer én vakantie, dus steken we het vuur aan en koken op een kampvuurtje. Deze keer maken we niet één croque Hawaï, maar een volledig brood. Ideaal om te delen met vrienden rond het vuur. Gezellig én lekker! ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    4 dagen ago
  • VTM Koken At The Festivals: homemade instant noedelsoep
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin om zelf een potje te koken? Wil je iets anders dan een kant-en-klare noedelsoep? Wij maken ze helemaal zelf. Ideaal om mee te nemen naar de camping of op de festivalweide. Tip: wil je ze langer dan een dag ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    5 dagen ago
  • VTM Koken At The Festivals: BBQ Burrito
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin om zelf een potje te koken? Nood aan het leggen van een stevige fond? Liever iets anders dan friet, kebab of hamburger? Deze Burrito op een instant barbecue is snel klaar, lekker en de ideale basis voor een stevig ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    5 dagen ago
  • VTM Koken At The Festivals: antikatertip yoghurtbeker met noten en fruit
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Opgestaan met een katertje? Die kan je best bestrijden met een portie noten en fruit zoals baan en blauwe bessen. Nog wat yoghurt erbij en je hebt een festivalproof ontbijt. Start de dag met deze gezonde combinatie en wees voorbereid ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    5 dagen ago
  • VTM Koken At The Festivals: antikatertip stoofpotje met tomaat, ei en chorizo
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Opgestaan met een katertje? Dan heb je nood aan een stevig ontbijt. Deze tomatensaus met chorizo en ei helpt je er weer helemaal bovenop. Smakelijk en feest goed! ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-16By VTM Koken redactie
    5 dagen ago
  • VTM Koken At The Festivals: antikatertip havermout met banaan en noten
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Opgestaan met een katertje? Banaan, havermout, noten én kiwi zijn ideale antikateringrediënten. Combineer ze in dit gezond en eenvoudig ontbijt en geraak er zo bovenop. Klaar voor een nieuwe festivaldag. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-13By VTM Koken redactie
    1 week ago
  • VTM Koken At The Festivals: romige pasta arrabbiata in 1 pan
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin om zelf een potje te koken? Nood aan het leggen van een stevige fond? Liever iets anders dan friet, kebab of hamburger? Deze romige pasta arrabbiata is lekker, eenvoudig en ideaal als basis voor een avondje feesten. Extra handig: ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-13By VTM Koken redactie
    1 week ago
  • VTM Koken At The Festivals: nacho’s met kaas- en bierdip
    VTM Koken trekt naar de festivals en meerbepaald de festivalscampings. Zin in een avondje feesten en zoek je nog een lekker gerechtje om het feest mee te starten? Roep jouw vrienden samen rond deze kom nacho's mét bier- en kaasdip. Succes en plezier verzekerd! ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-12By VTM Koken redactie
    1 week ago
  • Vis kebab van Foodtruck Jean Sur Mer
    Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Jean Sur Mer en Jan en zijn kok tonen hoe je de vis kebab maakt. Check hier ook hun verhaal. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-12By VTM Koken redactie
    1 week ago
  • Vergeet gin tonic, ‘Hierbas de las Dunas’ is de nieuwe apéro van de zomer
    10:23 'Hierbas de las Dunas' is een ziltzoete likeur op basis van Noordzeekruiden. We gingen met Syrco Bakker, de chef van restaurant Pure C én de bedenker van de Zeeuwse Hierbas-variant, mee plukken in de ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: Sabato | GastronomieGeplaatst op: 2018-07-11
    1 week ago
  • Broodje Kangoeroe van Foodtruck Karibu
    Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Karibu en Eloïse toont je hoe je hun broodje kangoeroe maakt. Check hier ook hun verhaal. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-10By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Tomaat Garnaal van Sandra Bekkari
    Tomaat-Garnaal is één van de kustklassiekers. Het is een gerecht dat iedereen kent en meestal ook wel lust. De basis? Tomaten en natuurlijk onze Belgische garnalen. Sandra tovert deze klassieker om tot een verfijnd en kleurrijk voorgerechtje, zonder dat het extra veel werk is. Smakelijk. Tip: hier vind je het ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-06By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Braadworst met mosterddressing en in bier gekarameliseerde uitjes
    Zin in een barbecue? Vrienden op bezoek? Voetbal kijken? Redenen genoeg om lekkere braadworsten klaar te bakken. Serveer ze tussen een broodje en beleg met mosterddressing, pikante tomatensalsa en in bier gebakken uitjes. Een aanrader. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-06By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Bang Bang Bhaji’s van Foodtruck Mission Masala
    Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Copper Dog. Jurgen toont hoe je de Chicago Hotdog maakt. Check hier ook hun verhaal. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-06By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
    Bijna Nationale Feestdag en voor de meesten onder ons is dat een verlofdag. Dus, dit wordt lekker lang uitslapen en daarna rustig ontbijten. Ideaal om nog eens verloren brood klaar te maken. En waarom niet met een Belgisch getinte fruitsalade? Leuk receptje van Sandra Bekkari, alweer gezond en eenvoudig. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-05By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Papardelle met Zeeuwse mosselen en pastissaus
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-04By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Heerlijke salade met tomaat, komkommer en mozzarella van Sandra Bekkari
    Zoek je nog een lekker bijgerechtje voor bij een barbecue? Liefst iets anders zijn dan geraspte wortelt en sla met tomaat? Zoek niet verder. Deze salade met komkommer, mozzarella en tomaat van Sandra Bekkari is mooi, eenvoudig, gezond én lekker. Het maakt jouw barbecuefeest net iets verfijnder. Ook geschikt als ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-04By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Sushi van Sofie Dumont
    Sushi eten, veel mensen houden er van. Ook Staf is dol op sushi. Zelf sushi maken deed hij nog niet. Samen met Sofie maakt hij maki, nigiri en sashimi. Leve de Japanse keuken! Maki: In een vel nori gerolde sushirijst met vis, groenten, ...Nigiri: Rijstbolletje met een stukje rauw vis ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-03By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Mosselen met friet
    Mosselen met friet, een makkelijke klassieker. En superlekker. Ideaal als antwoord op de vraag: wat eten we vandaag. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-03By VTM Koken redactie
    2 weken ago
  • Burrito Mole van Foodtruck Alma Libre
    Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Alma Libre. Karen toont hoe je hun heerlijke burrito maakt. Check hier ook hun verhaal. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-03By VTM Koken redactie
    3 weken ago
  • De wereldkeuken van chef Frederik Boussy
    11:16 Getogen in Knokke en gezegend met talent om 'Oh' tegen te zeggen. Sabato sprak met 6 getalenteerde jongeren. Vandaag in de kijker: chef Frederik Boussy. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: Sabato | GastronomieGeplaatst op: 2018-07-03
    3 weken ago
  • Aardbeienijsjes van Sandra Bekkari
    Het belooft een zwoele zomer te worden. Te warm? Sandra Bekkari voorziet de ideale afkoeling met deze heerlijke ijsjes. Ze zijn bovendien heel gezond. Willen jouw kinderen geen fruit eten? Vermom het fruit als deze lekkere ijsjes. Wedden dat ze fan zijn? Tip: we vonden de leuke visvormpjes op het ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-02By VTM Koken redactie
    3 weken ago
  • Mosselen met Oude Geuze en mosterdroomsaus in papillot
    Een week lang is Sofie Dumont te gast in de keuken van Manoe Frateur, de acteur uit De Buurtpolitie. Op maandag maken ze mosselen klaar. In papillot, op de barbecue met geuze. Een lekker voorgerecht. Ga je voor een kleinere portie, dan heb je een lekker hapje. Liever een grote ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-07-01By VTM Koken redactie
    3 weken ago
  • Ribbetjes met honing en gepofte aardappel met kruidenboter
    Op reis met Chris Van Espen. Vanaf nu heeft Chris van Sofie de lieve bijnaam 'honingribbetje' gekregen. Zoetebek en vleesliefhebber ten top. Hij heeft een hekel aan vliegen, maar het weerhoudt hem niet van reizen naar de USA, zijn favoriete bestemming. En de ribbetjes zijn daar heerlijk! Een spicy toets ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-06-29By VTM Koken redactie
    3 weken ago
  • Coole hotdog “Chicago” van foodtruck Copper Dog
    Deze zomer gaat VTM Koken langs bij de lekkerste foodtrucks van het land. Elke foodtruck deelt hun favoriete gerecht met ons. Deze keer is het aan Copper Dog. Jurgen toont hoe je de Chicago Hotdog maakt. Check hier ook hun verhaal. Tip: zorg dat het broodje en de worst van ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-06-29By VTM Koken redactie
    3 weken ago
  • Ribbetjes met komkommersalade en aardappelen in de schil
    Ribbetjes, het is een klassieker op de barbecue. Sofie maakt ze deze keer klaar in de oven. Ze kookt ze eerst gaar, zodat al het vet weg is. Natuurlijk kun jij ze wel op de barbecue bereiden. ... Lees meer
    Lees a.u.b. het volledig artikel via: VTM KokenGeplaatst op: 2018-06-27By VTM Koken redactie
    3 weken ago